Glas Javnosti

LICE MONSTRUMA KOJI JE GOLIM RUKAMA ZADAVIO MALU DANKU!!! Udario je kolima, pa je zadavio

Hronika
Autor: Glas javnosti

Tuga u Boru!

S.J. (50) iz Zlota uhapšen je nakon što je priznao da je sa kolegom službenim kolima ubio Danku Ilić (2), a potom njeno telo bacili na divlju deponiju na Starom banjskom putu.

Kako pišu mediji u automobilu su pronađeni tragovi krvi, nakon čega je urađena DNK analiza i potvrđen identitet nestale Danke Ilić.

- Po planu rada preduzeća, bilo je poznato ko je vozio automobil u kritično vreme, proverom baznih stanica, to je i potvrđeno. Osumnjičeni su privedeni i odmah priznali ubistvo - kaže izvor.

Kako prenosi Informer, dvojica radnika koji su tog dana dužili auto i obavljali poslove u Banjskom polju, su vozili izuzetno brzo i udarili devojčicu koja je očigledno odlutala iz dvorišta.

- Ona je stajala na sred puta, naleteli su na nju u punoj brzini. Izašli su napolje, umesto da joj pomognu, oni su je stavili u gepek. Odvezli su dete do deponije i tamo su je bacili. Prvo su je zatrpali sa otpadom, da ne bude primetno, a onda su otišli i dogovorili se da detaljno očiste automobil kiselinama i hemijskim sredstvima da otkllone tragove krvi. Tek forenzičkom analizom i upotrebom posebnim lampama su utvrdili tragove krvi. Kasnije je utvrđeno da je krv pripada Danki - piše Informer.

Navodno, oni su se u više navrata vraćali do deponije da dodatno zakopavaju telo.


Ubice Danke Ilić bile su pod dejstvom alkohola kada su udarili devojčicu, a potom je ugušili i bacili na deponiju. Danka je ubijena samo 7 minuta nakon što je majka prijavila nestanak deteta.

Kriminalistička policija iz Bora uhapsila je radnike Javnog komunalnog preduzeća ”Vodovod” Bor S. J. (50) iz sela Luka i D. D. (50) iz sela Zlot.

Suvozač je odmah propričao čim su ga suočili sa činjenicama i kukao je u stanici, dok je drugi tek propričao kada su ga ispitivali na vlaškom jeziku.

Podsećamo, S.J. je osumnjičeni da je službenim vozilom ”fiat panda” u ulici Radomira Putnika udario u pešaka, dvogodišnju Danku, i usmrtio je. Zajedno sa kolegom D.D. telo devojčice ubacili su u gepek vozila, nakon čega su se odvezli do divlje deponije na ”Starobanjskom putu” kod Bora gde su telo izbacili sa desne strane puta.

S.J. se na teret stavlja da je time počinio teško krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja, a D.D. pomoć učiniocu posle izvršenog krivičnog dela. Obojici je nakon hapšenja određeno zadržavanje do 48 sati.



Glas javnosti/R01S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR