Glas Javnosti

JEZIVA ISPOVEST ŽRTVE NASILJA: Očuh je došao sa drugom i rekao sestri i meni: Hoću da ga POČASTIM!

Hronika
Autor: Glas javnosti

Žrtva nasilja, Svetlana Šlopak ispričala je kakav užas je godinama trpela zajedno sa majkom i mlađom sestrom i bratom.

Dve devojke su na društvenoj mreži Tviter optužile Uroša Radivojevića, repera sa scenskim imenom Numero, za fizičko i psihičko zlostavljanje.

Pokrenule su lavinu, a hešteg #NisamPrijavila pod kojim žene daju odgovor na najbolnije pitanje, koje se gotovo uvek postavlja žrtvama nasilja, postao je viralan u neverovatno kratkom roku.

Svetlana Šlopak, žrtva nasilja, ispričala je da su sestra i ona pored fizičkog trpele i seksualno nasilje.

– Očuh nam je pretio da će svašta da nam uradi. Isterivao nas je napolje. Mog brata, koji je bio beba, bacio je na pod. Majka je morala da radi dok on nije hteo da donese dinar u kuću. Majka je uvek brinula o nama. Moja sestra i ja smo ćutale. Dolazio bi i iz čista mira bi nas udarao jer mu je bilo zabavno – rekla je Svetlana u jutarnjem programu Kurir televizije.

– Jednom je došao kasno uveče, sestra i ja smo spavale, bilo je 22 sata, možda i kasnije. Došao je pijan sa svojim drugom rekavši da će da ga počasti jer mu mi nismo ništa, samo smo mu na papiru ćerke, nismo biološke. I da mu budemo od neke koristi kao žensko – ispričala je Svetlana.

Situacija je eskalirala kad je majka naišla i na svu sreću odbranila decu.

– Majka je uletela. U tom trenutku nije bila kod kuće. Kao da je nešto osetila. Isterala je tog njegovog druga. Potukla se da bi nas odbranila. Sutradan je odmah podnela papire za razvod. Preselili smo se da budemo podstanari. Ja hoću da pričam o ovome. Zadirkivali su me u školi. Ali naučiš da živiš sa tim – rekla je Svetlana Šlopak.

BONUS VIDEO: Vesna Rivas ispričala psihoterapeutu šokantne detalje o svom životu...

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR 


AKTUELNE VESTI S MREŽAHOROSKOP