Glas Javnosti

JEDNAK ZAKON ZA SVE: Srpska policija presekla mafijaški lanac iz Albanije, zaplenjena OGROMNA količina droge

Hronika
Autor: Glas javnosti

Pripadnici MUP-a i Službe za borbu protiv droga zaplenili su 300 kilograma marihuane u okolini Veliko Trnovca, a narkotici su stigli iz Albanije.

Pet osoba je uhapšeno zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. Uhapšeni su E. N. (1972), M. A. (1987), F. L. (1993), B. S. (1982) i A. T. (1953), prenosi Sputnjik.

Uhapšeni su narkotike transportovali kombijem na putu između Velikog Trnovca i sela Turije, te su uhvaeni prilikom pokušaja primopredaje. Prilikom pretresa prostorija i vozila koje su koristili, pronađeno je 87 paketa marihuane, pripremljene za dalju prodaju.

- Pripadnici Službe za borbu protiv droga su zaplenom 300 kilograma marihuane u Velikom Trnovcu i hapšenjem narko-dilera presekli još jedan lanac trgovine narkoticima. Ovom uspešnom akcijom zaplene droge u Velikom Trnovcu, srpska policija je, još jednom, pokazala da ne postoji ni jedno mesto, grad ili selo u Srbiji u kome se zakon ne primenjuje i ne sprovodi. Srpska policija je pokazala da zakon važi u svakom delu naše zemlje i da niko neće moći da naše zakone zaobiđe i izbegne - istakao je ministar policije Aleksandar Vulin.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će u zakonskom roku biti privedeni nadležnom tužilaštvu.

BONUS VIDEO: Specijalista genetike o ulozi gena i kako ih iskoristiti


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR