Glas Javnosti

"GLAS" SAZNAJE! ZAPLENJEN KOKAIN VREDAN 200 MILIONA DOLARA Pao novi tovar za balkansku mafiju (FOTO, VIDEO)

Hronika
Autor: Glas javnosti

Ekvadorska policija zaplenila je novih 187 kilograma kokaina, koji su identično upakovani kao i tovar otkriven među bananama u magacinu kompanije "Voli" u Zeti.

Nova zaplena narkotika, čija je ulična vrednost 200 miliona dolara, pronađena je na plantaži banana u provinciji Guaias, 18. januara, dok je u "Voliju" pošiljka otkrivena pet dana ranije. Ekvadorska policija je na paketima kokaina pronašla identične oznake "S.R.B." i "R.S.B.".

Istraga sumnja da je ovaj kokain bio namenjen istim kupcima na Balkanu.


U magacinu Kompanije "Voli" pronađeno je više od pola tone kokaina skrivenog u kutijama banana koje su stigle iz Latinske Amerike. U kutijama s bananama bili su pakete sa oznakama "S.R.B." i "R.S.B."

Navnodno, tovar banana sa kokainom u Crnu Goru stigao je 2. januara, a deset dana kasnije utovaren je u kamione i prebačen u magacin.

- Kontigent banana naručen je preko kompanije crnogorskog državljanina koji godinama živi i radi u Sloveniji - otkrili su crnogorski mediji.


I krajem avgusta, takođe u magacinu u Zeti, policija je zaplenila rekordnu količinu kokaina od 1,4 tone skrivenog u tovaru banana. Posle velike zaplene, uhapšeni su Budimir Krstović, uvoznik južnog voća i njegova ćerka Marina.

Oni su negirali navode tužilaštva da su znali da je sa bananama u njihovo skladiše iz Ekvadora stigao i kokain, ali je protiv njih pokrenuta istraga i oni su i dalje u pritvoru

BONUS VIDEO Ne umiremo od starosti već nas jedu paraziti


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR