Glas Javnosti

ODUZET JOJ PASOŠ! Devojka koju je Matej zvao kobne noći NE SME da napusti Srbiju

Hronika
Autor: Glas javnosti

Prijateljica nestalog Mateja Periša (27), takođe Splićanka, koja je u vreme njegovog nestanka bila u Beogradu i s kojom je mladić u noći između 30. i 31. decembra pokušao komunicirati, ne sme napustiti Srbiju.

Srpska policija, prema nepotvrđenog informaciji, pomenutoj Splićanki oduzela je pasoš, piše Jutarnji.

S njom se pre više od desetak dana sreo u Beogradu, i to ispred zgrade policije, i Nenad Periš. Matejev otac je rekao da mu Maja nije uspela s Matejem ostvariti komunikaciju.

U međuvremenu, policija nastavlja ispitivati njegove prijatelje u Splitu. Ustanovljeno je da je društvo iz Splita naručilo po bocu viskija od dva različita konobara u Gotiku te noći na Staru godinu pa su zbog toga bila i dva računa, a navodno su sada komentirali da su oni nazdravljali bocom viskija koju je platio Matej u trenucima dok se on borio za život.

"Kombi je preuzeo jedan mladić u 10 sati ujutro. Kontaktirali su nas e-mailom, uredno uplatili za najam kombija do 2. januara, ali su se javili da će produžiti najam i vratili su ga 4. posle podne. Bio je uredan, opran, nije bilo nikakvih problema, vratio ga je mladić koji ga je i preuzeo. Nas policija nije kontaktirala vezano za najam kombija. Mladić je bio tužan kad je vratio kombi i ništa ga nismo ispitivali", rekao nam je zaposlenik firme iz zagrebačke Dubrave u kojoj je unajmljen Renaultov kombi kojim su Matej i njegovo društvo otišli u Beograd, piše Jutarnji.

BONUS VIDEO Neviđeni snimak povratka Novaka Đokovića u Srbiju
SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR