Glas Javnosti

DRAGA MAMA, OČI SU TI IZVAĐENE, A TELO ISKASAPLJENO! Jeziv oproštaj sina od majke koju je UNUK BRUTALNO UBIO na njen rođendan!

Hronika
Autor: Glas javnosti

ĐORĐE D, sin Desanke D, koju je juče brutalno ubio unuk David, objavio je danas potresnu poruku na fejsbuku kojom se oprostio od svoje majke.

- Danas ti je mama bio rođendan. Dobila si na poklon puno patnje i boli, zlo kakvo svet zapamtio nije, od nekoga ko je trebao da te voli. Draga mama oči su ti izvađene iskasapljeno telo mučena si satima, dok si umirala i onda si verovala u Boga, ali zlo sa svetlom veze nema njega to ne zanima. Neka radi šta želi moj bog je samnom, dok te monstrum ubija bile reči su tvoje. Morao je nožem i da ti vadi srce možda jer je ljubomoran on nije imao svoje. Bila si heroj u mome životu i govorila si mudar se uklanja od zla, ne znam zašto gospod nije hteo da ga spreči možda da te uzme sebi to samo nebo zna. Ovaj ružan svet i nije bio mesto za tebe, suviše je prljav za tvoj anđeoski lik. Samo zlo je moralo te uništiti nemajući mir dok ne čuje tvoj krik. I dalje ti si ostala dostojanstvena moja mama, princeza iz bajki izgubljenog sna. Požrtvovana i mudra što na svakog pazi tvoj oreol danas još mnogo jače sja. Draga moja mama na danas na rođendan si dobila kartu za nebo, u užasnim mukama većim od svakoga sveca. Dokazala si veru u Boga uvek će te se sećati tvoja draga deca. Oličenje morala čistoće i gospodstva, sve ono što jednoga dana želim biti ja. Ti si svojim primerom pokazala nama, i tvoj put ka nebu ko zvezda nama sja. Monstrum te jeste ubio ali pobeda je tvoja, ovjenčana slavom i dostojanstvom što on nikada imati neće. Neko se rodi ko ruža i mirise i kada je odsečeš,a neko i sa parfemom ostane smeće. Draga moja mama na nebo te danas pratim i ne mogu reći da lep mi je dan, ali pošto prošlost ne mogu da vratim ovim ti putem čestitam rođendan - piše Đorđe na fejsbuku.

Inače, David je osumnjičen da je juče ubio svoju babu Desanku, nakon čega je uhapšen. On se sumnjiči da je u stanu u Kotežu nožem i šrafcigerom zadao više ubodnih rana starici, od kojih je ona preminula.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR