Glas Javnosti

HRKALOVIĆKI STIGAO PAKET U ZATVOR: "Drug" sa letovanja zna kako joj teško sve pada, a ovako je sudija govorio o njoj

Hronika
Autor: Glas javnosti

Dijani Hrkalović, bivšoj sekretarki MUP-a Srbije, koja se sumnjiči za krivično delo trgovina uticajem, stigao je paket koji bi joj bar delimično mogao ublažiti zatvorske muke.

Njoj je u pritvoru od sudije iz Kotora, koji je navodno blizak kavačkom klanu, donet buket crvenih ruža sa porukom: "Tvoja lepota je neprolazna".

Kako navodno tvrdi izvor, sudija je odlučio da Dijani priredi iznenađenje kada je čuo da je "zbog pritvora navodno pala u depresiju", piše "Alo".

 - Zna da ona teško podnosi boravak u ćeliji jer oboje vole život na visokoj nozi! Njih dvoje se dugo poznaju i bili su nerazdvojni kad god je Dijana dolazila u Crnu Goru na letovanje. Izlazili su isključivo u ekskluzivne lokale, rezervisane samo za najimućnije - navodi sagovornik.

Prema nezvaničnim saznanjima, sudija se navodno hvali da mu je Dijana najbolja drugarica u Beogradu i da su preko leta 2019. i 2020. zajedno išli na jahtu, kao i da su se provodili u Budvi, najatraktivnijoj diskoteci na Crnogorskom primorju. Hvalio se da navodno u MUP-u Srbije "može sve da završi, jer tamo ima najjače veze" - otkriva izvor.

Podsetimo, Dijana Hrkalović je uhapšena 15. oktobra zbog sumnje na trgovinu uticajem. Ona je osumnjičena da je uklanjala dokaze posle ubistva karatiste Vlastimira Miloševića u Ulici 27. marta. Upravo to sklanjanje dokaza bilo je presudno za oslobađajuću presudu Veljku Belivuku, koji se suočavao s optužnicom za pomenuto ubistvo.

Pre privođenja Hrkalovićeve, iskaz u MUP dao je njen bivši kolega - Dejan Milenković, nekadašnji šef Službe za specijalne istražne metode. Prema nezvaničnim informacijama, on je, iznoseći svoju odbranu na krivičnu prijavu da je zloupotrebio položaj u slučaju ubistva Vlastimira Miloševića na šinama, priznao da je bilo nameštanja izveštaja u vezi sa otvaranjem telefona koji su pronađeni nakon tog ubistva, ali da je sve radio po nalogu tadašnje državne sekretarke.

Podsetimo, posle ubistva, koje se dogodilo 30. januara 2017, pronađena su dva mobilna telefona, jedan je otvoren i veštačen, dok je za drugi policija dostavila informaciju tužilaštvu da ga "nije moguće otvoriti jer je neispravan".

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR