Glas Javnosti

HAPŠENJE U BERANAMA! Pao još jedan član Šarićevog klana!

Hronika
Autor: Glas javnosti

Po međunarodnoj poternici koju je raspisala Srbija, u Beranama je uhapšen D.S. (44), koji se tereti da je član organizovane kriminalne grupe, koju je, kako se sumnja, organizovao D.Š.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova su 14. aprila u međunarodnoj akciji koordiniranoj od strane Evropola i Eurojusta, u saradnji sa Tužilaštvom za organizovani kriminal i BIA, pored D. Š, uhapsili još četiri člana ove organizovane kriminalne grupe koja je delovala na teritoriji Republike Srbije, Evrope i Južne Amerike.

Kako se dodaje u saopštenju MUP-a, osumnjičeni se terete da su izvršili krivična dela udruživanje radi vršenja krivičnih dela, teško ubistvo, neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, izazivanje opšte opasnosti i zloupotreba službenog položaja.


Kako je Kurir pisao Danilo Stojanović, policijski službenik koji je pobegao iz Srbije nekoliko sati pred hapšenje kriminalne grupe Darka Šarića, ušao je u Crnu Goru 14. aprila, potvrđeno je iz Uprave policije susedne države, ali je juče ponovo uspeo da umakne crnogorskoj policiji i to tako što je peške pobegao, najverovatnije u Albaniju!

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR