Glas Javnosti

GOTOVO! Evo kada se sudi Miki Aleksiću (FOTO, VIDEO)

Hronika
Autor: Glas javnosti

U Višem sudu u Beogradu danas je održano pripremno ročište vlasniku škole glume Miroslavu Miki Aleksiću, a naredno je zakazano za 28. decembar. Odlučeno je, takođe, da postupak bude otvoren za javnost.

Neposredno po početku današnjeg ročišta, advokat vlasnika škole glume Zoran Jakovljević, najavio je da će istražiti nevladine organizacije koje fabrikuju lažna silovanja. 

Sledeće suđenje Miroslavu Aleksiću zakazano je za 28. decembar, kada bi vlasnik škole glume prvi put javno trebalo da iznese odbranu na optužbe da je seksualno zlostavljao polaznice u njegovoj školi. 

Odbrana optuženog Aleksića, ali i oštećenih devojaka, zatražila je od suda da javnost bude isključena, ipak, sud je doneo odluku da pretrese otvori za javnost.

Aleksić, vlasnik škole glume, optužen je za silovanja i polna uzmeniravanja učenica, među kojima su Milena Radulović i Iva Ilinčić. Odbrana  Aleksića predložila je 60 svedoka, uglavnom bivših polaznika škole "Stvar srca" i prijatelja.

Aleksić je bio uhapšen 16. januara i do 10. septembra je boravio u Centralnom zatvoru, a od tada je u kućnom pritvoru sa nanogicom.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR