Glas Javnosti

Samo nedelju dana nakon nagodbe sa bivšom, poznati reper ponovo optužen za silovanje

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Nova tužba dolazi protiv repera Šona Didija Kombsa, skoro nedelju dana nakon nagodbe sa bivšom devojkom Kesi.

Prema tužbi podnetoj u četvrtak Vrhovnom sudu Menhetna, žena po imenu Džoi Dikerson-Nil tvrdi da ju je poznati reper silovao i drogirao 1991. godine.

U tužbi se navodi da je Dikersonova, koja je u to vreme bio student Univerziteta u Sirakuzi, „nevoljno pristala na večeru sa Kombsom”.


"Tokom njihovog sastanka,  Kombs ju je namerno nadrogirao, što je dovelo do toga da je bila fizičkom stanju u kojem nije mogla sama da stoji ili hoda. Zatim je odvezao do muzičkog studia, gde nije mogla da izađe iz auta, a zatim Kombs nastavio do mesta gde je boravio kako bi je seksualno napao“, navodi se u tužbi.


Iako Dikersonova nije otišla u policiju nakon navodnog incidenta, ona tvrdi da joj je kasnije prišao DeVante Sving, član R&B grupe Jodeci, koji joj je navodno rekao da je Kombs podelio „snimku seksa” njih dvoje. Sving to nije prijavio jer se plašio da će izgubiti ugovor sa Kombsom.

U tužbi se dalje navodi da je Dikersonova napustila koledž i da je hospitalizovana zbog samoubilačkih misli. Kao odgovor na optužbe, Kombsov menadžer dao je izjavu.


 „Ova tužba u poslednjem trenutku je primer kako dobronamerni zakon može da se okrene naglavačke. Priča 32-godišnje Dikerson je izmišljena i nije verodostojna", rekao je Kombsov menadžer.

Komb je nikada nije napao i da ona implicira stvari koje nisu postojale. Ovo je čisto otimanje novca i ništa više“, rekao je menadžer, pozivajući se na njujorški Zakon o preživelim odraslim osobama koji ističe u petak i omogućava jednogodišnji rok za osobe koje su preživele seksualno zlostavljanje da podnose tužbe koje bi inače bile zabranjene statutom ograničenja.


Kombs je nedavno rešio sličnu parnicu sa bivšom devojkom Kesi.

Podsetimo se, pevačica je 16. novembra optužila repera za silovanje i fizičko i psihičko zlostavljanje. Kesi, rođena kao Kasandra Ventura, tvrdila je da je reper „bio sklon nekontrolisanom besu i često ju je divljački tukao“ tokom njihove desetogodišnje veze.


Međutim, Kombs i Kesi su se nagodili u roku od 24 sata nakon što je ona podnela tužbu protiv njega.

 „Odlučila sam da ovo pitanje rešim sporazumno, pod uslovom da imam određeni nivo kontrole“, objavila je Kesi. „Odlučili smo da rešimo ovu stvar prijateljskim putem“.

Želim Kesi i njenoj porodici sve najbolje. Ljubav“, odgovorio je Kombs.


Glas javnosti/I01H 

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR