Glas Javnosti

Goran Džonić progovorio u policiji: Imao pomagače, uhapšena još dva muškarca!

Hronika
Autor: Glas javnosti

Nakon izjave koju je Goran Džonić osumnjičeni za ubistvo porodice Đokić dao u policiji uhapšena su još dvojica muškaraca iz Niša.

Goran DŽonić je uhapšeni dvojac označio kao saizvršioce, pišu Novosti. 

Prethodno je danas pronađen i pištolj iz kog je izvršeno trostruko ubistvo. Oružje je pronađeno nakon hapšenja Gorana Džonića na jednoj lokaciji van sela Moravac u čijem ataru su Goran, Goradana i Lidija brutalno ubijeni, a zatim spaljeni.

Suzana Džonić, supruga osumnjičenog za ubistvo porodice Đokic saslušavana je danas više od tri sata pred inspektorima u Nišu. Sva iznurena Suzana je izasla iz automobila koji je dovezao pred porodičnu kuću i bez reči ušla na svoj posed.

- Suzana je morala da kaže sve što zna i sve što bi moglo da koristi istrazi i prikupljanju dokaza protiv Gorana. Plakala je pred inspektorima, ali je sarađivala - kaže izvor iz policije.

Goran Džonić, uhapšen zbog sumnje da je brutalno ubio, a zatim spalio tročlanu porodicu Đokić. Novac koji je ukrao od njih, prema navodima istrage 43.000 evra zakopao je ispod šljive na imanju koji se vodi na ime njegovog sina.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR