Glas Javnosti

EVO KO JE VLASNIK PASA KOJI SU NASMRT IZUJEDALI VLADANA: Mladić brinuo o njima, nešto je pošlo naopako otkad je u ZATVORU!

Hronika
Autor: Glas javnosti

Vlasnik pasa koji su juče popodne nasmrt izujedali novinara Vladana Radosavljevića je mladić A. S.

- U maloj ulici odakle je mladić koji se trenutno nalazi u pritvoru ima bar 10 pasa, svi su vlasnički i do juče nije bilo problema. Mladić je često boravio tu i brinuo o psima, pa je verovatno pošlo naopako otkada nije ovde - kaže  izvor.

Bračni par Radosavljević je retko boravio u vikendici pa ih meštani nisu dobro poznavali.

- Strašno je to što se dogodilo, moglo se desiti bilo kome - kaže izvor.



Mladić se nalazi na izdržavanju kazne, a žena koja je umesto njega čuvala pse se nalazi u inostanstvu, te je komšinica koja je povremeno obilazila kuću mladića pse uspela da preda Veterini Beograd.

Inače, kuća u kojoj su psi bili smešteni nije kuća vlasnika životinja, već jedne žene iz Francuske. O psima, koje je posle tragedije preuzela Zoo-higijena, brinula se komšinica sa Kosmaja. Više javno tužilaštvo pokrenulo je istragu, a dežurni tužilac je naredio obdukciju.

Vladanova supruga Olga, koja je pokušala da ga odbrani ima lake telesne povrede, ujede na podlaktici, nadlaktici, kao i ugriz na leđima. Ona je na Infektivnoj klinici u Beogradu.

 

 

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR