Glas Javnosti
posta

DŽONIĆ ZAKOPAO UKRADEN NOVAC ISPOD ŠLJIVE PA OPET POMINJE SINA: Možda sam kopao, a možda i nisam, a možda je i moj sin kopao?

Hronika
Autor: Glas javnosti

Goran Džonić, uhapšen zbog sumnje da je brutalno ubio, a zatim spalio tročlanu porodicu Đokić, kako se saznaje, novac koji je ukrao od njih, zakopao je ispod šljive na svom imanju.

- Pre nego što ih je zakopao ispod šljive stavio ih je u usisivač. Dao je alibi policiji od 26. septembra, ali je u svim pričama govorio besmislice i pričao nepovezano - rekao je izvor iz istrage i dodao:

- Kada su ga policajci pitali zašto je kopao u svom voćnjaku on je rekao: "Možda sam kopao, a možda i nisam, a možda je i moj sin kopao?" - ispričao je izvor Kurira.

Navodno, sve ovo bilo je veoma čudno istražiteljima, te su usledile dodatne provere.

 

- Iako je Džonić važio za nekoga ko ima mnogo para, nedavno je od zelenaša pozajmio 20.000 evra - naveo je izvor.

Podsetimo, ubica je, pošto je ubio i spalio celu porodicu, iz sefa u automobilu je uzeo novac. Po izvršenom trostrukom ubistvu i pljački, 43.000 evra je zakopao u dvorištu svog sina.

Kada je policija došla po Gorana Džonića, on je prvo rekao da ih je najverovatnije ubio njegov sin, ne znajući da je temeljna policijska istraga već utvrdila da je on počinio gnusni zločin.

(Glas javnosti)

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR