Glas Javnosti

DŽONIĆ UPERIO PRSTOM U BRAĆU JOJKE, progovorila supruga: Moj muž ne poznaje nikoga od njih

Hronika
Autor: Glas javnosti

Osumnjičeni Goran Džonić za ubistvo tročlane porodice Đokić iz Aleksinca, je braću, poznatu pod nadimkom “Jojke” okrivio da su ga prisili da ubije i opljačka bliskog rođaka.

Hapšenje braće K.M. i K.M. bacilo je u očaj njihove porodice naročito nakon saznanja za da se terete za ubistvo tročlane porodice Đokić. Supruga jednog od ljudi koje je prvoosumnjičeni Goran Džonić optužio ne samo kao organizatore već i izvršioce brutalnog zločina, tvrdi da ni njen muž ni njegov brat nisu krivi.

Supruga jednog od braće “Jojke” kaže da su njen muž i njegov brat kriminalnu prošlost ostavili iza sebe.

– Moj muž može da bude i ovakav i onakav, ali ne može nikome da oduzme život. On ima emocije, to je čovek sa dva deteta, takav je i njegov brat. Ne znam šta nas je ovo snašlo, nikakav kontakt sa čovekom koji je njih upleo u priču nikada nismo imali. Ovo je kao jedan film, jedan košmar koji nikako da prestane, katastrofa za celu našu porodicu. Svi dokazi su na njihovoj strani, moj suprug je u to vreme bio u kući, imamo video nadzor, njegova nevinost će biti dokazana biološkim ili nekim drugim dokazima, istina će izaći na videlo, znam da će to biti dug put, ali će se saznati – kazala je uznemirena žena koja nije želela da joj se pominje ime, pišu Novosti.

 

DŽONIĆEVI SINOVI IMAJU ALIBI ZA NOĆ KADA JE UBIJENA PORODICA ĐOKIĆ: Sumnja se da su OVDE proveli kobnu noć!

DŽONIĆEVI SINOVI IMAJU ALIBI ZA NOĆ KADA JE UBIJENA PORODICA ĐOKIĆ: Sumnja se da su OVDE proveli kobnu noć!

Priznaje da su i njen muž i njegov brat imali problema sa zakonom, ali ne zbog dela sličnih onom za koji se sada terete i naglašava da su oni kriminalnu prošlost ostavili iza sebe.

– Oni su poznati ovde u selu, baba i deda su im živeli u inostranstvu 45 godina, i roditelji, imućna su porodica i oni su dugo bili van zemlje. Voze dobre automobile, poznati su i u gradu, jesu imali kriminalni dosije, ali to je od ranije. Ako si jedanput u životu pogrešio, to ne znači da za svaku glupost koja se desi, policija treba da ti kuca na vrata. U Srbiji čak, sem brze vožnje, nijedno delo nemaju, a mediji ih predstavljaju kao da imaju debeo dosije u policiji. Koje delo, koji dosije, ne znam stvarno odakle to. Jesu ležali uzatvoru u Švedskoj i jedan i drugi, ali odležali su svoju kaznu, jedan 2008. a drugi 2011. godine. I to što su ležali, nema veze sa ovakvim gnusnim činom, mi smo finansijski stabilna porodica, nama pare nisu potrebne, posebno na taj način, da nekome uništiš porodicu. Pa, šta bih ja svojoj deci kupila od tih para, šta bih im donela kući? – ogorčeno kaže supruga K.M.

 

PRIZNAO UBISTVO PA NUDI DA BUDE SVEDOK! Goran Džonić za ubistvo Đokića optužio braću iz Moravca?!

PRIZNAO UBISTVO PA NUDI DA BUDE SVEDOK! Goran Džonić za ubistvo Đokića optužio braću iz Moravca?!

Podsećamo, sudija za prethodni postupak Višeg suda u Nišu na predlog VJT, odredio je pritvor do 30 dana braći Konstantinu i Kostadinu Miloševiću iz aleksinačkog sela Moravac koji su poznati kao braća “Jojke”.

Za ubistvo Đokića, njegove supruge Gordane i 25-godišnje ćerke Lidije, čija su spaljena tela pronađena 2. oktobra u ataru sela Moravac, okrivljeni su i Džonićevi sinovi Milan i Stefan Džonić.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR