Glas Javnosti

DETALJI UŽASA NA ZVEZDARI! ĆERKICU (8) GODINAMA DRŽAO U STANU KAO ROBA: Policija zatekla dete jedva živo?!

Hronika
Autor: Glas javnosti

Devojčica (8) koju je otac U. P. (37) godinama držao kao roba u stanu na Zvezdari, nađena je u veoma teškom stanju.

"Dete je nađeno, da tako kažemo, jedva živo. Pružena joj je potrebna nega, a za ocem nasilnikom je raspisana potraga", rekao je sagovornik iz istrage slučaja.

Za ocem (37) sa Zvezdare raspisana je potera pošto je, kako je rečeno, njegova supruga (45) s razbijenim nosem i podlivima ispod oka došla u policijsku stanicu i prijavila ga za nasilje.

"Ona je došla sva isprebijana i krvava. Prijavila je da ju je pretukao, da nasilje traje i da je u stanu devojčica koja ima 8 godina i koju drži kao roba. Policija s Palilule je otišla na mesto i zatekla strašan prizor. Dete je spaseno, a on je pobegao", rekao je sagovornik iz istrage ovog slučaja.

Kako se nezvanično saznaje, dete je godinama držao u kadi u stanu.



Inače, ona je izjavila da ju je glavom udario u nos i da je tako zadobila prelom.

Oglasilo se Prvo osnovno javno tužilaštvo

Pošto je dežurni zamenik Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu obavešten o nasilju nad partnerkom i detetom koje se dogodilo na GO Zvezdara, naloženo je zadržavanje osumnjičenog, međutim kako se isti dao u bekstvo, dat je nalog za raspisanje potrage.

Prijavite nasilje

Ministarstvo unutrašnjih poslova apeluje na građane da svaki vid nasilja u porodici prijave policiji besplatnim pozivom na broj telefona 0800 100 600 ili 192 koji su sve vreme dostupni (0-24h, besplatan poziv)

SOS telefoni Autonomni Ženski Centar

- SOS telefon 0800-100-007, radnim danima 10-20h

Glas javnosti/Telegraf

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR