Glas Javnosti

RAZBIJENOG NOSA I S PODLIVIMA OKA ŽENA UŠLA U POLICIJU: Prijavila muža da ćerku drži zatočenu u stanu na Zvezdari!

Hronika
Autor: Glas javnosti

U prostorijama PS Palulula došla je I.L. bez ikakvog poziva da prijavi svog nevenčanog supruga U.P. zbog nasilja u porodici.

I.L. došla je sa vidnim povredama u predelu nosa i podlivima ispod oba oka, gde je izvršeno kompletno fotografišanje, a nakon uzete izjave, žena je upućena na pregled u Urgentni centar.

Prema saznanima, žena je izjavila da ju je nevenčani suprug glavom udario u predelu nosa i da je tako je zaobila prelom.

Nije smela da se sama uputi u Urgentni cetar jel je strahovala za svoj život, pa tako nije ni izazila iz stana sve do 19. marta 2023. godine kada je uspela da pobegne i uputi se u stanicu milicije na Paliluli.


Da sve bude jezivije, ona je izjavila da njen suprug ima i ćerku koju godinama drži zaključanu u stanu na Zvezdari u ulici Ružice Sokić. Na celokupni događaj kontaktiran je dežurni zamenik Prvog OJT-a u Beogradu i onda je urađena provera.

Na navedenoj adresi, kako se saznaje, policijski službenici OZSK Palilula pronašli su devojčicu (P.L.) koja se nalazila jako u teškom stanju.

Policijski službenici PS Palulula više puta odlazili na adrese koje je I.L. navela i zakoju postoji verovatnoća da će se osumljičeni pojaviti, on se do sada nije pojavio.

Konsultantovan zamenik Prvog OJT-a u Beogradu Bojan Jelić, koji je nakon svega predočenog naložio da se uradi uviđaj mesta događaja, da se za odgovornim licem raspiše potraga za kd 194 stav 3, kd 193 stav 1, kd 196 stav 2 u vezi stava 1.

Glas javnosti/Republika

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR