Glas Javnosti

DETALJI TEŠKE SAOBRAĆAJNE NESREĆE KOD KOVILJA: Muškarac poginuo, dvoje DECE se bori za život

Hronika
Autor: Glas javnosti

Hrvatski državljanin (56) poginuo kod Kovilja dok su ostali putnici u automobilu povređeni.

Dve žene i dvoje dece, svi državljani Makedonije povređeni su u teškoj saobraćajnoj nesreći kod Kovilja u kojoj je jedan muškarac izgubio život.

Sedmogodišnja devojčica i još jedna ženska osoba bore se  za život i nalaze se u Kliničkom centru Vojvodine.


- Lekarske ekipe mogle su samo da konstatuju smrt starijeg muškarca koji je poginuo na licu mesta dok je jedna starija ženska osoba bez svesti prevezena u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine na reanimaciju zajedno sa još jednom ženskom osobom starom 32 godine koja je bila u svesnom stanju. U udesu su povređeni i devojčica stara 7 godina i dečak star 10 godina koji su prevezeni u novosadski Institut za zdravstvenu zaštitu dece i omladine na dalju dijagnostiku - kažu u Zavodu za hitnu medicinsku pomoć.

U Institutu za zdravstvenu zaštitu dece i omladine izjavili su da je sedmogodišnja devojčica životno ugrožena dok je desetogodišnji dečak navodno van životne opasnosti i ima lakše povrede.

- Devojčica se nalazi u operacionoj sali gde se lekari bore za njen život jer je zadobila povrede glave i ima unutrašnje krvarenje dok je kod dečaka nakon detaljnog pregleda i dijagnostike utvrđeno da je dobro i da ima manje povrede u vidu modrica - kažu nadležni iz Instituta za zdravstvenu zaštitu dece i omladine Vojvodine.

Dve ženske osobe su primljene sa teškim povredama i bile su na reanimaciji.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR