Glas Javnosti

HAOS U POLICIJI! VULIN PODELIO MUP! Dao bonove za restoran, ali samo INSPEKTORIMA za borbu protiv NARKOTIKA!

Hronika
Autor: Glas javnosti

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin povukao je neverovatan potez koji do sada nije viđen u srpskoj policiji i stvorio razdor među pripadnicima policije.

Vulin je doneo odluku da, na mesečnom nivou, nagradi samo operativce koji rade na suzbijanju trgovine narkoticima. Njima je podelio bonove u vrednosti od po 10.000 dinara za ishranu u restoranima MUP-a.

Bonove od 10.000 dinara dobili su operativci Četvrtog odeljenja beogradske policije zaduženi za borbu protiv narkomanije, kao i njihove kolege iz Službe za borbu protiv organizovanog kiriminala koji rade na istim slučajevima. Vulin je, takođe, odabrao i najpoverljivije kadrove u novosadskoj i niškoj policiji i njih 140 je dobilo bonove za hranu.

- Ovim potezom Vulin je izazvao revolt kod drugih kolega. Pa ne rade samo operativci za narkotike već i druga odeljenja. Sad je tim, bonovima nagrađenim policajcima, neprijatno od drugih kolega sa kojima dela i dobro i zlo. Nikome nije jasno zašto je baš odabrao inspektore koji rade protiv narko mafije - objašnjava sagovornik "Glasa" iz sedišta MUP-a Srbije.

A koliko stvarno vrede bonovi od 10.000 dinara govori i podatak da se kompletan obrok – supa, glavno jelo, salata i piće, u restoranu MUP-a košta oko 200 dinara.

Sagovornik "Glasa" navodi da sada rukovodioci odeljenja, međusobno, pokušavaju da urazume svoje operativce i objasne im nečuveni potez ministra policije.

BONUS VIDEO: NE UMIREMO OD STAROSTI VEĆ NAS JEDU PARAZITI




SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR