Glas Javnosti

BIZARAN SLUČAJ POTRESAO SRBIJU: Na auto-putu polomio monahu obe potkolenice

Hronika
Autor: Glas javnosti

Osumnjičeni je uhapšen na Svetog Nikolu jer je na auto-putu Miloš Veliki u pravcu Dobanovaca pretukao jermonaha(sveštenik-kaluđer) P. A. (48)

Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu predložilo je određivanje pritvora do 30 dana za V.S. (29), koji se tereti za nanošenje teških telesnih povreda, a što je rešenjem suda i određeno, piše Alo

Osumnjičeni je uhapšen na Svetog Nikolu jer je na auto-putu Miloš Veliki u pravcu Dobanovaca pretukao jeromonaha P. A. (48), piše Ozon media.


– V. S. je vozio automobil marke „volvo“, dok je jermonah bio kolima „dačija logan“. V. S. je najverovatnije zbog konflikta u saobraćaju presekao put P. A. nakon čega je ovaj stao u zaustavnu traku. Osumnjičeni je izašaodoba napolje i šutnuo jermonahov auto, nakon čega je i on izašao iz kola. Kada mu je rekao da je jermonah u jednom našem manastiru i upitao ga zašto to radi, ovaj ga je izudarao po glavi i telu i potom pobegao ka Dobanovcima. Sve to je video vozač jednog kamiona koji je pozvao nadležne službe – rekao nam je sagovornik iz istrage ovog slučaja.

V. S. je brzo identifikovan i priveden u nadležno tužilaštvo sa suprugom, koja je bila u kolima s njim za vreme incidenta.


Jermonah je pregledan u KBC Zemun i njemu je konstatovana razderotina potiljka, nagnječenje grudne kosti i prelom obe potkolenice.

Istragu vodi Treće osnovno tužilaštvo, a u nastavku bi trebalo da budu saslušani oštećeni i svedoci nemilog događaja.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR