Glas Javnosti

BIO JE DETE ZA PRIMER I ODLIČAN UČENIK: O dečaku (16) koji se utopio na Adi u školi u Zemunu imaju samo reči hvale

Hronika
Autor: Glas javnosti

Jedan od dečaka (16) koji se juče utopio na Adi ciganliji išao je u Srednju saobraćajnu školu u Zemunu. x

Drugi dečak koji se utopio bio je učenik Srednje tehničke škole "Lola" u Železniku.

Iz škole u Zemunu kažu da je dečak bio odličan učenik i dete za primer.

- Otišao je sa par drugova njegovih godina za maturantima, slavili su, zezali se, nije niko mogao da pretpostavi šta će se desiti. On je mirno i dobro dete, nikada škola nije imala problem sa njim. Njegova razredna ne može da dođe sebi, žena se slomila za takvim detetom - kažu nezvanično iz saobraćajne škole.


Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Ronilačke jedinice Žandarmerije, izvukli su juče iz jezera na Adi Ciganliji tela dvojice šesnaestogodišnjih mladića.

Marko Mladenović iz Ronilačke jedinice Žandarmerije rekao je da je dežurna ekipa na teren izašla čim je dobila poziv i da su tela brzo izvučena. Apelovao je na građane da ne koriste neuređena kupališta i da naročito obrate pažnju na decu.

- Oni su bili na mestu gde kajakaši imaju svoje treninge. Tu su skakali sa nekog pontona. Naše vode nisu prozirne kao more, ne zna se šta je dole. Mogu da se ubodu, upadnu u duboku travu kao što je slučaj verovatno bio ovde. U tom slučaju nastane panika i povuku jedan drugog u vodu - rekao je Mladenović.


Glas javnosti/K04S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR