Glas Javnosti

BAKA PRASE priveden na saslušanje zbog smrti KRISTINE KIKE ĐUKIĆ! Evo za šta ga tereti tužilaštvo!

Hronika
Autor: Glas javnosti

Bogdan Ilić poznatiji kao Baka Prase priveden je na saslušanje o okolnostima smrti Kristine Đukić Kike.

Po nalogu Tužilaštva za visokotehnološki kriminal jutjuber Bogdan Ilić zvani Baka Prase, upravo je priveden u prostorije Odeljenja za Visko tehnološki kriminal MUP radi davanja izjave na sve poznate okolnosti u vezi smrti Kristine Đukić koja je koristila nadimak "Kika" na društvenim mrežama.

Posebno tužilaštvo je izdalo zahtev za prikupljanje potrebnih obaveštenja MUP-u i u vezi drugih okolnosti koje su bitne za utvrđivanje potpunog činjeničnog stanja u vezi navedenog tragičnog događaja, piše Blic.

Prema saznajima Glasa njemu se na teret stavlja krivično delo proganjanje prema članu 138 a Krivičnog zakonika koji kaže:

Ko u toku određenog vremenskog perioda uporno:

1) drugo lice neovlašćeno prati ili preduzima druge radnje u cilju fizičkog približavanja tom licu protivno njegovoj volji;

2) protivno volji drugog lica nastoji da sa njim uspostavi kontakt neposredno, preko trećeg lica ili putem sredstava komunikacije;

3) zloupotrebljava podatke o ličnosti drugog lica ili njemu bliskog lica radi naručivanja robe ili usluga;

4) preti napadom na život, telo ili slobodu drugog lica ili njemu bliskog lica;

5) preduzima druge slične radnje na način koji može osetno da ugrozi lični život lica prema kome se radnje preduzimaju,
kazniće se novčanom kaznom ili zatvorom do tri godine.


Mlada jutjuberka i tiktokerka Kristina Kika Đukić (21) izvršila je samoubistvo zbog višegodišnjeg zlostavljanja koje je trpela na društvenim mrežama. Podsetimo, Kika je bila jedna od omiljenih srpskih gejmerki, jutjuberki i influenserki među mađom populacijom. Rođena je u Beogradu, imala je samo 21 godinu i bila je jedna od retkih devojka gejmerki kod nas, a u martu 2015. godine pokrenula svoj Jutjub kanal na kome je svakog dana postavljala klipove na kojima je igrala jednu od popularnijih igrica.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS



KOMENTAR