Glas Javnosti

UBILA SE SRPSKA INFLUENSERKA KIKA (21): Imala armiju fanova, sukobila se sa Baka Prasetom (FOTO)

Društvo
Autor: Glas javnosti

Srpska jutjuberka i influenserka Kristina Kika Đukić preminula je sinoć. Kika je bila jedna od omiljenih srpskih gejmerki, jutjuberki i influenserki među mađom populacijom.

Mlada srpska jutjuberka Kristina Kika Đukić oduzela je sebi život, jer nije mogla više da izdrži pritisak javnosti.

Javnost je o tome obavestila njena prijateljica, influenserka Laura Tešanović.

Kika Đukić bila je srpska gejmerka, jutjuberka i influenserka čiji je Jutjub kanal „K1KA“ u oktobru 2019. godine broji oko 639 hiljada pretplatnika. Rođena je 25. jula 2000. godine u Beogradu.

- Počivaj u miru anđele moj. Obaveštenje: Na našu i vašu veliku žalost, moram da vas obavestim da Kika više nije sa nama. Želim ovim putem da izjavim saučešće njenoj porodici i svim ljudima koji su je voleli i poznavali. Volim te Kiko, počivaj u miru - napisala je Laura na svom Instagram.

 Laura 

Influenser Miloš Bajić, poznatiji kao Miloš HD, takođe se oprostio od Kike.

- Sve što bih želeo da kažem, a ima mnogo toga, sada bi bilo suvišno. Počivaj u miru mala, volim te i neka te anđeli čuvaju - napisao je on.

Miloš (1) 

Kristina Đukić je rođena 2000. godine u Beogradu. U rodnom gradu je završila osnovnu školu, a pošto nije bila odličan đak i nije imala dovoljno bodova da u prvom krugu upiše srednju školu koju je želela, majka ju je upisala u srednju železničku školu. 

U ispovesti na jutjubu je svojim pratiocima priznala da su je svi ispočetka znali kao devojku koja je "promašila" školu, a potom i po tome što je jutjuberka i gejmerka. Kako je jednom prilikom kazala odličan je đak, ali i da ima dovoljno vremena da se posveti snimanju klipova za Jutjub.

Njena armija fanova postajala je iz dana u dan sve veća, a samo na Instagramu je imala preko 350.000 fanova!

 Sukob sa Baka Prasetom

Kika je dospela i u žižu interesovanja javnosti nakon što je upala u sukob sa jednim od naših najpoznatijih jutjubera i gejmera Bogdanom Ilićem, poznatijim kao Baka Prase.

Ona je u jednom klip kritikovala ponašanje Internet zvezda, zbog čega je ušla u sukob s Bogdanom, a raspravu su nastavili i na nacionalnoj televiziji.

"Ja bih bila ok da je odgovorio argumentima, a on je odgovorio uvredama", rekla je Kika tada za televiziju Prva i istakla da je od Bakinih fanova počela nakon svoje reakcije da dobija pretnje.

"On i još neki jutjuberi su omalovažavali jutjubera koji je duže vreme na ovoj sceni, to je loša poruka za decu, jer su pokazali kako tretiraju starije. I ja sam duže na sceni, prvo sam ćutala, a onda sam želela da snimiim klip i pokažem kako ja vidim ovu dramu i kako gledam na vulgarnost i nasilje", rekla je Kristina, nakon čega je svojih pet minuta dobio i Baka Prase.

 "Jeste ja psujem, ali ako biram rečnik kojim ću govoriti u svojim klipovima to automatski nisam ja. Kada izlažem svoje mišljenje to sam ja. To što opsujem smatram da nije ni strašno ni bitno. Uvek dajem primer - evo, ja psovke nikad nisam čuo u kući. Samo u školi, od društva. I ta svađa nije podstakla pratioce na fizičko nasilje", rekao je Bogdan tada i dodao da "deca nisu glupa i da znaju šta je dobro, a šta loše".

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR