Glas Javnosti

AUTOM UDARIO DEČAKA, MALIŠAN NIJE IZDRŽAO: Porodica iz Kostolca tuguje već godinu dana

Hronika
Autor: Glas javnosti

Aleksandar Bačalanović (4) iz Kostolca poginuo je pre tačno godinu dana kada ga je na proslavi punoletstva pregazio Stefan M. (25), inače gost na rođendanu dečakovog ujaka.

Stravična tragedija, podsetimo, dogodila se u Ljubičevskoj ulici kada je Stefan M. kobnog dana, dok se parkirao, zadnjim delom "mercedesa" udario dečaka.

- Stefan M. je sa devojkom i drugom došao na rođendan dečakovog ujaka. Kada je pokušao da se parkira, zadnjim delom auta je udario Aleksandra koji se igrao. Dečak je prebačen u Opštu bolnicu u Požarevcu u kojoj je preminuo - podseća izvor.


Da tragedija bude još veća dečakovu smrt gledala je njegova sestra i deca koja su se igrala sa njim u dvorištu.

- Mnogo je bilo dece tu kada je moj sin stradao. Ćerka je svega svesna, zna da je ostala bez brata. Ona je to teško podnela, imala je tikove, ali smo radili sa njom i sada je bolje - rekao je nakon tragedije Nikola Bačalanović, otac poginulog mališana.


Kako se ranije pisalo, Stefan M. je na saslušanju tvrdio da nije video dečaka kada je pokušao da se uparkira. On je svo vreme plakao i ponavljao: "Bolje da sam ja umro, šta će mi život."

Dečakov ujak, na čijoj proslavi punoletstva se dogodila tragedija, ispričao je ranije za medije šta se dogodilo.


- Vozač je došao sa devojkom, a ja sam mu pokazao gde da se parkira. Nismo slutili da se iza nalazi sin moje sestre od strica. On je dao pun gas i desilo se šta se desilo - rekao je tada vidno potresen ujak.

Jedan rođak nakon tragedije ispričao je da je dečak, verovatno u igri, iznenada istrčao, a da ga niko nije video do momenta udarca, piše Kurir.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR