Glas Javnosti

ALEKSA OPET OTIŠAO OD KUĆE! Majci se nije ni javio a evo šta je rekao bratu i sestri

Hronika
Autor: Glas javnosti

Aleksa Stanković iz Kruševca koji je pronađen posle 42 dana potrage u jednom stanu na Vračaru,opet je otišao od kuće a da se nije ni video sa svojom majkom Oliverom.

Ona se nalazi u karantinu jer je u međuvremenu obolela od korone, ali kako se saznaje mladić je bio izričit da se kući ne vraća, tako da sa majkom nije razgovarao čak ni telefonom.

Na majčinu molbu da se čuju bar preko telefona, Aleksa je odgovorio da je telefon zaboravio u stanu na Vračaru u Beogradu gde ga je policija i pronašla.

- Nisam ga uopšte videla, on je bio sinoć u Kruševcu i svima je rekao da nije ni pod kakvim pritiskom otišao od kuće, jednostavo on želi da se sam snalazi da živi slobodno i sam stvara svoj život - rekla je Aleksina majka Olivera, prenosi Informer.

Ona ističe da je Aleksa više od pola sata razgovarao sa bratom Andrijom i sestrom Dijanom te da je i njima ponovio da nema nameru da se vraća kući i da je već na putu za Beograd.

Stanković je nestao 28. decembra prošle godine, kada je napustio stan u Kruševcu i sa sobom poneo diplome i svedočanstva. Tokom 43 dana potrage viđan je po Beogradu, tu je lociran i njegov telefon, a mladić je sinoć pronađen u iznajmljenom stanu na Vračaru živ i zdrav.

-Napokon je ova agonija završena na najbolji mogući način, sin mi je živ i zdrav. Presrećna sam! Gde god da je i kako god da živi, važno mi je da znam da je dobro i da mi se ponekad javi - dodaje majka ovog mladića.

BONUS VIDEO: Fudbalske zvezde u rukama Srpkinje

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR