Glas Javnosti

UHAPŠENA ŽENA NA KOSMAJU: Čuvala pse koji su rastrgli Vladana Radosavljevića

Hronika
Autor: Glas javnosti/Kurir

Policija je po nalogu OJT u Mladenovcu privela V. M. (50) zbog sumnje da je izvršila krivično delo Teško delo protiv opšte sigurnosti u vezi krivičnog dela izazivanje opšte opasnosti iz nehata.

V.M. je povremeno hranila pse koji su juče napali i usmrtili Vladana Radosavljevića u Velikoj Ivanči na Kosmaju.

Tri psa u vlasništvu A.S, koji je na izdržavanju zatvorske kazne i njegove majke M.S, podsetimo, nasmrt su izujedala novinara Vladana Radosavljevića i teško povredila njegovu suprugu.

Pse je sklonila Veterina Beograd, a užasan prizor na mestu napada zateklo je dvoje komšija. Jedna komšinica koja je povremeno obilazila pse je uspela da ih vrati u boks.


Mladić M.S. se nalazi na izdržavanju kazne, a žena koja je umesto njega čuvala pse se nalazi u inostranstvu te je komšinica koja je povremeno obilazila kuću mladića pse uspela da preda Veterini Beograd. Kuća u kojoj su psi bili smešteni nije kuća vlasnika životinja već jedne žene iz Francuske.

Više javno tužilaštvo pokrenulo je istragu, a dežurni tužilac je naredio obdukciju.

Vladanova supruga Olga, koja je pokušala da ga odbrani, ima lake telesne povrede, ujede na podlaktici, nadlaktici, kao i ugriz na leđima. Nalazi se na Infektivnoj klinici u Beogradu.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR