Glas Javnosti

AKADEMIJA SE OPROSTILA OD STUDENTKINJE KOJU JE PREGAZIO PIJANI VOZAČ: "Mici naša, neka te anđeli čuvaju"!

Hronika
Autor: Glas Javnosti

Potresnim statusom kolege su se na društvenim mrežama danas oprostile od Milice Milićević (28) koja je nastradala kada je u subotu uveče na Beogradskom keju, na nju i 23-godišnjeg mladića, naleteo terenac Rendž Rover.

Za volanom se nalazio O.K. (29) iz Temerina, koji je, kako se sumnja, nakon udesa pobegao sa mesta nesreće. Dok je bežao, vozilom je udario u parkiranu Mazdu CX-5, a prilikom bežanja mu je otpala i registarska tablica, što je omogućilo policiji da ga brzo pronađe.

On je uhapšen i ustanovljeno je da je vozio pod dejstvom alkohola. Protiv njega će biti podneta krivična prijava zbog teškog dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja i nepružanja pomoći licu povređenom u saobraćajnoj nezgodi.

Kolege i profesori i dalje su u šoku. Ne mogu da poveruju da je život njihove Milice ugašen u njenim najboljim godinama, na tako tragičan način.

"Mici naša, počivaj u miru", "Neka te anđeli čuvaju", "Zbogom Mici", samo su neke od potresnih poruka ostavljenih ispod oproštajnog statusa.

 

Njena vedrina, kolegijalnost i etičke vrednosti će nam zauvek ostati u srcima, poručile su kolege.

"Sa tugom i bolom se opraštamo od naše studentkinje Milice Milićević. Njena vedrina, kolegijalnost i etičke vrednosti će nam zauvek ostati u srcima. Studenti i zaposleni Akademije umetnosti Novi Sad."

Podsetimo, Hitna pomoć stigla je na lice mesta u 1:23 časa posle ponoći na Beogradskom keju, ka Žeželjevom mostu. Povređena Milica je u besvesnom stanju prebačena na odeljenje reanimacije Urgentnog centra Kliničkog centra Vojvodine, dok je mladić zbrinut na licu mesta i u svesnom stanju prevezen na hirurgiju KCV-a.

Uprkos naporima lekara, devojka je podlegla povredama u Kliničkom centru Vojvodine.

 

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR