Glas Javnosti

ŽENA SE SAGLA ZBOG TOČKA NA DEČIJIM KOLICIMA, pa je udario kamion: Najnoviji detalji tragedije u Lučanima

Hronika
Autor: Glas javnosti / objektiv

Tragedija se dogodila naočigled brojnih prolaznika

U stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja de desila u petak oko 14 časova u centru Lučana, u blizini autobuske stanice, poginula je tridesetdvogodišnja L. R.

Tragedija se dogodila naočigled brojnih prolaznika, koji su odmah pozvali Hitnu pomoć, ali ženi, nažalost, nije bilo spasa.

Naime, nesrećnu ženu je, krećući se u rikverc, pregazio kamion “kamaz”, i to, po svemu sudeći na kolovozu, pošto je vozač nije primetio na retrovizoru.

Mlada žena je bila u društvu majke, a u kolicima je vozila šestomesečnu bebu. Najednom ona se sagla, najverovatnije u tretku kada je sa dečjih kolica otpao točak. Tada su kolica klecnula, a ona je, da ne bi završilo njeno dete pod točkovima kamiona, gurnula kolica, a nju je kamion pregazio. Nesreću je gledalo na desetine ljudi iz obližnjih lokala, vikali smo, dozivali vozača koji se sporo kretao, ali je on jednostavno nije video, pretpostavljamo da mu je bila u mrtvom uglu. Evo uviđaj se završava, a mi svi smo i dalje u šoku. Posmatrali smo kako gine, a ništa nismo mogli da preduzmemo, sve se dogodilo u trenutku – ispričao je Lučanac, očevidac događaja.

Nezvanično, majka nastradale L.R. kao i njena beba nisu povređene u ovom udesu.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR