Glas Javnosti

HRKALOVIĆ SE TAKMIČILA SA MAFIJOM KO ĆE POTROŠITI VIŠE! U provodu sa kavčanima spiskala 17.000 evra

Svet
Autor: Glas javnosti

Dijana Hrkalović je astronomski ceh napravila u jednom noćnom klubu u Budvi, a naručivala je samo najskuplja pića kako bi potrošila više od "izazivača".

Dijana Hrkalović, bivša državna sekretarka MUP-a Srbije na letovanju u Crnoj Gori prihvatila je bizaran izazov na društvenim mrežama "Tko ima dublji džep" i u jednoj noći napravila astronomski ceh u najpoznatijem klubu u Budvi - potrošila je 17.000 evra.

Kako Alo! saznaje, ona je tokom boravka u Budvi navodno bila u društvu visokopozicioniranih pripadnika podzemlja, bliskih kavačkom klanu i na prvu loptu se upustila u čelendž da njeno društvo slika račun koji napravi i šalje ga ekipi izazivača.

 Izlazila je uglavnom u poznate diskoteke Trokadero i Top Hil u Budvi i objavljivala video snimke iz ludog noćnog provoda. Jednom prilikom je sa svojim društvom prihvatila izazov ekipe koja se provodila u drugoj diskoteci da se takmiče ko će napraviti veći račun. Nekome iz njenog društva je na mobilni stigla fotka računa od oko 6.000 do 7.000 evra, koliko su izazivači potrošili, pa su odlučili potrošiti više od njih - kaže izvor Kurira i ističe da konobari nisu mogli da veruju da je neko spiskao toliko novca za jedno veče.

Nije pitala za cenu, čak naprotiv, poručivala je samo najskuplja pića! Bila je sa prijateljima, a na snimcima koje su tada objavljivali mogao se videti pun sto skupocenog pića. Poručivao se viski „čivas regal rojal salute 21“, star 21 godinu, čija flaša od 0,7 litara košta 415 evra, kao i boce skupocenog francuskog šampanjca „Dom Perinjon“, od „tričavih“ 1.500 evra po boci od 1,5 litara. Ceh za tu noć bio je čak 17.000 evra! - navodi sagovornik Alo!, i dodaje da je vlasnik diskoteke zadovoljno trljao ruke, dok su konobari odmah izračunali da je Dijana za noć potrošila čak 34 prosečne crnogorske plate, jer većina primoraca zarađuje 500 evra mesečno.

Prema rečima Crnogorca koji se zatekao u budvanskoj diskoteci kada je Dijana oborila rekord i pobedila u igrici izazova, vlasnici su zbog naplate tako velikih cehova bili primorani da konobarima angažuju obezbeđenje!















SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR