Glas Javnosti

POSAO IZ SNOVA : Jedete slatkiše do mile volje i još ste plaćeni za to

Ekonomija
Autor: Glas javnosti

Jedan oglas za posao u Kanadi privukao je veliko interesovanje, jer se traži takozvani "generalni direktor za bombone". Zapravo, funkcija je "chief candy officer" (CCO) i pretpostavlja da zaposlena osoba mesečno isproba oko 3.500 komada slatkiša kompanije Candy Funhouse.

Biznis Insajder, budući CCO mora biti osoba starija od pet godina, a za ovaj "slatki" posao o kojem verovatno mnogi maštaju - predviđena je zarada u visini od 100.000 kanadskih dolara, odnosno oko 77.000 evra godišnje.

Posao se, kako se navodi u oglasu, može obavljati i kod kuće, ali je uslov da kandidat živi na severu američkog kontinenta.


Portparolka kompanije, Vanesa Janakijevski-Rebelo, objasnila je da ta firma ima već tri osobe koje testiraju bombone, a sada traži šefa koji bi imao "zlatne pupoljke ukusa". Zadatak bi bio da, kroz testiranje slatkiša, odobri nove proizvode - piše Telegraf Biz

Na oglas se, u roku od dve nedelje, javilo već više od 100.000 osoba. "Većina kandidata su odrasli, ali među njima ima i 25 odsto dece", navela je portparolka.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR