Glas Javnosti

Pomoć u vidu paketa: Evo koji penzioneri imaju pravo

Ekonomija
Autor: Glas javnosti

Savez penzionera Srbije raspisao je javni poziv za podnošenje ponuda za nabavku paketa solidarne pomoći za penzionere, prema kojem se okvirno nabavlja 55.000 paketa, dok procenjena vrednost nabavke iznosi 111,69 miliona dinara.

Svaki paket imaće istu sadržinu i sastojaće se od kilograma soli, kilograma šećera, dva kilograma brašna, litra ulja, 400 g pirinča, 400 g testenine, kesice supe, konzerve tunjevine, sapuna, paste za zube, tri kilograma deterdženta za pranje odeće.

Kriterijum za dodelu ugovora, kako se navodi u pozivu objavljenom na sajtu Saveza penzionera, biće najniža ponuđena cena, a ponude se podnose do 22. aprila.

Poslovi sprovođenja jedinstvene nabavke paketa su, kako je ranije objavio Fond za penzijsko i invalidsko osiguranje povereni Savezu penzionera Srbije, koji će sprovesti nabavku i distribuciju paketa udruženjima i odborima penzionera, a oni će ih dalje distribuirati do samih korisnika.


Osnovni kriterijum za dodelu pomoći je visina 
penzije do 24.987,67 dinara.

Prijava penzionera za dodelu ovih paketa počela je 10. aprila i trajaće do 29. aprila a rang-liste će biti objavljene na oglasnim tablama udruženja i odbora korisnika penzija i filijala Fonda PIO 30. aprila.Glas javnosti/B06S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR