Glas Javnosti

POČINJE ISPLATA: Po 10.000 dinara u dva dana, evo kada TAČNO!

Ekonomija
Autor: Glas javnosti

Ministar finansija Siniša Mali govorio je o aktuelnim ekonomskim temama u zemlji.

Podsetio je da je od juče još 16 novih proizvoda sniženo u marketima, a obelodanio i konačnu informaciju o isplati 10.000 dinara za decu do 16 godina.

Kako bi se uverio da sve teče po planu, juče je posetio jedan market i kupovinom proizvoda sa oznakom "Bolja cena", i kako je tada istakao, uštedeo više od 1.000 dinara.Od danas niže cene za 16 proizvoda! Brašno jeftinije od 50 dinara, ali postoji i uslov kako ga kupujete: Ako hoćete da prođete povoljnije postoji i pravilo za 37 artikala

- Kao što ste videli, ušteda nije mala. Za mene je važno da smo ispunili obećanje. Otišao sam da vidim da li proizvoda ima dovoljno - ima. Ukupno već imamo 26 kategorija proizvoda na sniženju", rekao je Mali na TV Pink.


Mali o isplati 10.000 dinara za decu

- Završena je prijava i uskoro kreće isplata za 10.000 dinara, prijavilo se 1.100.668 dece. To znači da se skoro svako dete prijavilo. Isplata će biti 25. i 26. septembra - ističe ministar.

- Imamo 2.360.000 zaposlenih, to je rekordna zaposlenost, odnosno rekordna nezaposlenost. Jedna mala Srbija se mnogo bolje nosi sa krizom nego razvijenije zemlje - dodaje ministar.

Glas javnosti/B06S

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR