Glas Javnosti

EVO OD ČEGA ZAVISI KAD ĆE VAM LEĆI NOVAC: Država odmah počinje isplatu po 10.000 dinara za decu

Ekonomija
Autor: Glas javnosti

Još je malo ostalo za prijavu dece za pomoć od 10.000 dinara, a odmah posle toga kreće isplata novca, tačnije 25. septembra.

Za samo pet dana, svi prijavljeni roditelji dobiće novac za svako dete do 16. godine.

Isplata nije povezana sa momentom prijave i najverovatnije će zavisiti od banke u kojoj imate račun. To bi praktično značilo da bi isplata 25. septembra mogla ići ka računima u dve banke, drugi dan ka račununima u tri banke i tako redom.

Prijave traju do 20. septembra na adresi idp.trezor.gov.rs.

Svi koji nisu sigurni da li je njihova prijava ispravno podneta mogu to da provere u preostala dva dana na sajtu Uprave za trezor na adresi https://idp.trezor.gov.rs/, nakon čega treba kliknuti na opciju "Provera statusa prijave".Pošto ste kliknuli na opciju "Provera statusa prijave" otvara vam se novi dokument u koji treba da unesete svoje podatke. Prvo što treba da unesete je JMBG, a posle toga i broj lične karte koji ste koristili prilikom registracije. Tada i dobijate odgovor o uspešnoj ili neuspešnoj prijavi.

Ako se pojavi neki problem, on se takođe prijavljuje Upravi za trezor.

Oni koji nemaju račun ni u jednoj banci, nakon što na portalu odaberu jednu u kojoj će im biti otvoren namenski račun. Po unošenju svih potrebnih podataka dobija se i obaveštenje o uspešnoj prijavi.

KAKO SE PRIJAVLJUJETE ZA 10.000?

Kada uđete na veb stranicu Uprave za trezor potrebno je da kliknete na polje "Podnošenje prijave". Na sledećoj unosite neophodne podatke:

Broj Vaše lične karte

Vaš matični broj

Naziv banke u kojoj želite da vam bude isplaćen novac


Glas javnosti/K04S

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR