Glas Javnosti

Londonski sajam vina ugostio čak osam vinara iz Srbije

Ekonomija
Autor: Glas javnosti

Na London Wine Fair ove godine srpska vinska reprezentacija ide u organizaciji PKS i RAS

Na predstojećem festivalu vinara i vinogradara London Wine Fair 2024 učestvovaće i desetočlana delegacija iz Srbije. Privredna komora Srbije (PKS) objavila je danas da sa Razvojnom agencijom Srbije (RAS), uz podršku Generalnog sekretarijata Vlade Srbije, prvi put organizuju nastup srpskih privrednika u okviru Nacionalnog štanda Srbije na predstojećem međunarodnom sajmu vina.

London Wine Fair 2024 će se održati u Londonu od 20. do 22. maja 2024, a u okviru štanda Srbije biće predstavljen i regionalni sajam "Wine vision by Open Balkan".


Na Nacionalnom štandu Srbije svoju ponudu promovisaće "Matalj" vinarija, Atelje vina "Šapat", Evrdevik vinarija, "Deurić" vinarija, "Doja" vinarija, "Virtus" vinarija, "Molovin" vinarija, "Panjković" vinarija, kao i Savez proizvođača rakije Srbije i Wine vision by Open Balkan.
Istaknuto je da je London Wine Fair jedna od najvećih i najznačajnijih specijalizovanih izložbi vina u Velikoj Britaniji i Evropi, na kojoj se susreću distributeri i predstavnici vodećih maloprodajnih lanaca.
Kao najveći sajam pića u Velikoj Britaniji, londonski sajam vina, više od 40 godina, privlači desetine hiljada kupaca iz svih barova, restorana, supermarketa, distributera na tri dana umrežavanja, navela je PKS.


Glas javnosti/D03S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR