Glas Javnosti

APSOLUTNO NEVEROVATNO! Stan u Beogradu prodat za 9.115 evra po kvadratu, evo gde se nalazi

Ekonomija
Autor: Glas javnosti

U Srbiji su u prvom kvartalu ove godine najtraženije bile nepokretnosti u Beogradu, pri čemu je u srpskoj prestonici zabeležena i najviša cena po kvadratu.

Naime, cena stana po kvadratu u "Beogradu na vodi"  dosegla je vrtoglavih 9.115 evra, pokazuje izveštaj Republičkog geodetskog zavoda, piše RTS.

U Srbiji su u prvom kvartalu ove godine najtraženije bile nepokretnosti u Beogradu, pri čemu je u srpskoj prestonici zabeležena i najviša cena po kvadratu od vrtoglavih 9.115 evra za stan prodat u Beogradu na vodi, pokazuje najnoviji izveštaj Republičkog geodetskog zavoda (RGZ).

U Beogradu je u prvom tromesečju količina novca investiranog u nekretnine dostigla 807,9 miliona evra, što je rast od 21,2 procenta u odnosu na isti period 2021. godine.

Taj iznos čini polovinu ukupnog prometa na tržištu nepokretnosti u Srbiji u prva tri meseca 2022. godine, koji je iznosio 1,6 milijardi evra.

Promet na tržištu nepokretnosti u Srbiji u prvom tromesečju porastao je za 23,1 posto u odnosu na isti period prošle godine, koja je do sada bila rekordna po prometu nekretnina u našoj zemlji, navodi se u izveštaju RGZ-a. 

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR