Glas Javnosti

ŽELJKO MITROVIĆ O PROTESTNOJ ŠETNJI DO PINKA : Oglasio se vlasnik Ružičaste televizije

Društvo
Autor: Glas javnosti

Vlasnik televizije Pink Željko Mitrović oglasio se na Tviteru nakon najave organizatora protesta "Srbija protiv nasilja" da će se u subotu 1. jula okupljeni prošetati od Skupštine Srbije do zgrade televizije.

Kako dodaje, lično nema ništa protiv, ali da „svakako u zgradu neće moći da primi sve“.

„Ali organizatori Đilas, Aleksić, Ćuta, Zelenović… mogu svakako doći do moje kancelarije, znaju dobro gde me mogu naći, jer za ovih 30 godina, neki od njih nisu iz nje izlazili. I nije im smetao ni rijaliti ni bilo koji drugi program. Takođe, tom prilikom, mogu da mi pojasne šta još mogu uraditi za decu, posebno za decu bez roditeljskog staranja, a i voleo bih da me upoznaju sa tim šta su oni uradili za one koji će svakako naslediti sve nas“, istakao je Mitrović u svojoj objavi.


Što se tiče uređivanja programa televizije Pink, on dodaje da to ne može biti tema jer program najgledanije televizije u Srbiji uređujem on, a ne Đilas, Aleksić i Ćuta, ali ni ulica.

„A ako je bilo šta sporno programski, Republika Srbija ima institucije koje bi me svakako upozorile na bilo koju nepravilnost koja je u sukobu sa postojećim zakonima i propisima! Još jednom da ponovim, privatna svojina pa i Pink, je u Srbiji neprikosnovena ali i spremna da se odupre svakoj vrsti nasilja i terora! Vidimo se!“, ističe vlasnik Pinka.

Podsetimo, organizatori protesta su danas najavili da će protestna šetnja u subotu 1. juna kretetati od Skupštine Srbije, ulicom Kneza Miloša do Mostara, potom Bulevarom kneza Aleksandra Karađorđevića sve do zgrade televizije Pink.

Uprkos nagoveštajima da će televizija Pink možda ukinuti Zadrugu i rečima premijerke Ane Brnabić kako je to već učinjeno, vlasnik te televizije najavio je pre neki dan sedmu sezonu ovog rijaliti programa.

Željko Mitrović, vlasnik i direktor Pink Media Group, objavio je na svom zvaničnom nalogu na Instagramu da su počele pripreme za sedmu sezonu „Zadruge“.

Nova sezona „Zadruge“ imaće, kako je otkrio, poseban naziv, ali i nikad bogatiji nagradni fond.

Glas javnosti/N01S

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR