Glas Javnosti

ZADRUGA I DALJE NA PAUZI: Evo šta je saopšteno iz Pinka

Društvo
Autor: Glas javnosti

I u narednim danima Televizija Pink će emitovati program koji je izmenjen zbog dana žalosti.

Televizija Pink je prošle nedelje donela zvaničnu odluku da izmeni svoju programsku šemu zbog dana žalosti koje je proglasila Vlada Srbije.

Između ostalog, nije se emitovala "Zadruga" koja spada u program zabavnog karaktera, a čelnici televizije su doneli odluku da tako ostane do daljnjeg.

Trodnevna žalost se navršila danas, ali će Pink nastaviti sa izmenjenom programskom šemom, o čemu su obavestili javnost putem zvaničnog profila na društvenoj mreži Instagram.


- Iz najdubljeg saosećanja i poštovanja prema žrtvama dve nezamislive tragedije u našoj zemlji i prema svima koji su svoje najbliže izgubili, televizija Pink će i u narednim danima emitovati izmenjen program. Ovim putem želimo da još jednom izjavimo najiskrenije saučešće porodicama i prijateljima onih koji su nepravedno izgubili svoje živote - stoji u saopštenju ružičaste televizije.

Glas javnosti/ I02S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR




od Ma u 10.05.2023 08:26:58 h
     0 
On nema emociju VEC nesmeeeee
od Bojana u 09.05.2023 11:28:12 h
     0 
Ne igrajte se,opasno izazivate one babuskere ovisne o Zadruzi,koje nemaju svoj zivot nego zive Zadrugu,da krenu masovna ubistva jer ih hvata kriza i panika bez zadrugara..
od Zoran u 10.05.2023 19:46:40 h
     0 
Kakva zadruga smlonite to sa tv jel moguce da mi od bitangi i kriminalaca pravimo idole...cast postenim ljudima.