Glas Javnosti

BIZARNO! MALOLETNI ZLOČINAC KOJI JE POČINIO MASAKR LEKARIMA POSTAVLJA SAMO JEDNO PITANJE! "Zanima ga da li je POPULARAN", uopšte se ne KAJE?!

Hronika
Autor: Glas javnosti

Dečak (13) koji je, kako se sumnja počinio masakr u školi na Vračaru, ni u jednom trenutku se nije interesovao za žrtve, bitno mu je samo da li je zbog bezumnog čina postao popularan.

"Je l pričaju o meni, jesam li car na mrežama?", ovo su navodno jedina pitanja koja dečak (13) postavlja osoblju Klinike za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu, na kojoj je smešten otkad je prošle srede usmrtio osmoro školskih drugova i čuvara.

Kako otkriva izvor iz ustanove u kojoj je zatvoren, 
on se nijednom nije interesovao za učenike, pokazao trunku saosećanja nakon svega, jedino što ga zanima jeste koliko je popularan. "Svakog dana bar po jednom pita šta se dešava napolju, da li pričaju o njemu, šta kažu, posebno na društvenim mrežama. Drži ga neko uzbuđenje, on i dalje uopšte nije svestan šta je uradio", kaže sagovornik.


Dečak se nalazi pod budnim okom osoblja. S njim je po dolasku razgovor obavio konzilijum lekara, a i prethodnih dana je imao preglede. Međutim, i dalje ne pokazuje nikakve znake da se kaje što je ubio školske drugove, kao što to nije učinio ni prilikom davanja iskaza.

 
Podsetimo, dečak je svirepi plan pripremao čitavih mesec dana, kako je sam izjavio, i što je pokazalo veštačenje njegovog telefona. Kako je utvrđeno, on je na internetu pretraživao Krivični zakonik Srbije da bi istražio da li deca mogu krivično da odgovaraju. Budući da u julu puni 14. godina, ubrzao je ceo plan. Takođe, kako je utvrđeno, veče pred masovno ubistvo gledao je američki blokbaster o masakru u jednoj školi u Americi.

Glas javnosti/R01S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR