Glas Javnosti

RUSKI DOKTOR IZNEO ISTINU O PUTINOVOM ZDRAVLJU: Uporedio ga sa Bajednom

Svet
Autor: Glas javnosti

Ruski lekar pregledao je juče predsednika Vladimira Putina (71) tokom njegove prve posete Čukotki, na istoku zemlje.

Šef odeljenja Okružne bolnice Čukotka Denis Klos objavio je procenu Putinovog zdravlja i rekao da je „odlično“.

Godinama se priča o Putinovom zdravlju. U oktobru 2023. stotine hiljada Rusa tražilo je informacije na najpopularnijem pretraživaču u zemlji, Iandeku, nakon što su glasine da je Putin doživeo srčani udar dospele na naslovnice širom sveta.


,,Vedar glas, vesela šetnja, zdrav razum i razmišljanje, nijedan politički lider na svetu nije ni blizu Putinu“, objavila je ruska državna novinska agencija RIA Novosti izjavu u izveštaju o „dijagnozi“.


Doktor je, kako prenose ruski mediji, savetovao Putina da se više odmara, rekavši da to igra veliku ulogu u dugovečnosti. On je Putinovo zdravlje uporedio sa zdravljem predsednika Džoa Bajdena (81).

"Starost ima kolosalan uticaj na Bajdena. Iako se čini da ima zdrav način života i ishranu, godine su definitivno učinile svoje", rekao je doktor.


Putin je rekao da sportu posvećuje 2-2,5 sata dnevno. Najmanje dva sata, nekad i malo više, jer ima teretanu, bazen, sve to zajedno, tuš, dva i po sata“, rekao je on i dodao da bavljenje sportom treba da bude deo svakodnevice.


Glas javnosti/I01H

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR