Glas Javnosti

NAPREDNJACI NISU DOŠLI, SKUPŠTINA GRADA BEOGRADA ODLAŽE SE ZA NEDELJU! Šapić: Situacija je daleko komplikovanija nego što je delovalo

Politika
Autor: Glas javnosti

Konstitutivna sednica Skupštine grada Beograda, odlaže se za nedelju, saopštio je Aleksandar Šapić, predsednik Privremenog organa Beograda.

On je na konferenciji za novinare najavio da će predsedavajući Skupštinu da odloži za dva dana.

"Gospodin Toma Fila će odložiti ovu sednicu za dva dana i naši odbornici se danas neće pojaviti... Sinoć sam slušao Veselinovića koji najavljuje da će nas fizički sprečiti da formiramo vlast, da dovode u pitanje nove izbore i ako ne bude poštovano to što žele, oni neće dozvoliti da se sprovedu izbori.

Mi ćemo u narednih dva dana da zauzmemo zajednički stav i dobro ćemo razmisliti šta ćemo odlučiti. Gospodin Toma Fila će zakazati Skupštinu za 3. mart i do tada ćemo zauzeti naš konačan stav. Situacija je daleko komplikovanija nego što je delovalo na početku“, rekao je on.

Predstavnici opozicione liste Srbija protiv nasilja okupili su se kod Starog dvora odakle su otišli u salu gde se održava sednica Skupštine grada. Oni u rukama drže transparente sa natpisima „Svi ste vi fantomi“, „Pokrali ste izbore“, „Beograd vas neće“. Tu je i nekolicina okupljenih građana s transparentima.

 

 

 


Glas javnosti/N07S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR