Glas Javnosti

DA LI JE REALNO?! Za sedam klupa 800.000 dinara iz budžeta

Politika
Autor: Glas javnosti

U tenderu nisu precizirali na kojim lokacijama u Aleksincu će postaviti ove klupe.

Klupe sa metalnom konstrukcijom i drvenim sedištem sa naslonom traži tenderom Opštinska uprava u Aleksincu, a 7 takvih klupa planiraju da plate 800.000 dinara sa uračunatim porezom.

Javnu nabavku kojom traže parkovske klupe aleksinačka Opštinska uprava raspisala je 25. januara, a do 5. februara otvorene su ponude za one koji mogu da obezbede 7 klupa sa naslonom, procenjene vrednosti 666.667,00 bez PDV-a.

To znači da je njihova procena da će jedna klupa koštati građane više od 100.000 dinara sa uračunatim porezom.


Nabavka klupe sa naslonom dužine 180-200cm. Klupa je sa metalnom konstrukcijom a sedišta klupe od drveta,bez rukonaslona (tipa "Urbanparka" - Bečej) ili slične sa istim dimenzijama, izgledom, materijalizacijom i obradom. Pozicijom sagledati sav spojni materijal, bojenje metalnih i drvenih delova klupe, i nabavku pripadajuće korpe za otpadke iste materijalizacije i stila. Postavljanje klupa vrši Naručilac na pripremljenu betonsku ploču - piše u tenderu.

U tenderu nisu precizirali na kojim lokacijama u Aleksincu će postaviti ove klupe, a rok da ih izabrani ponuđač dostavi Opštini je 30 dana od kada zaključe ugovor, dok garantni rok za njih mora biti minimum dve godine.

Glas javnosti/Južne vesti

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR