Glas Javnosti

HAPŠENJE ZBOG EKSPLOZIJE U ZEMUNU! Privedeno devet osoba, preti im zatvorska kazna od 12 godina

Hronika
Autor: Glas javnosti

Aleksandar R. i Lazar D. odgovorna lica firme OZA PE d.o.o, koja je izvodila radove u ulici Marka Oreškovića u Zemunu gde je danas došlo do eksplozije u kojoj je poginuo muškarac, a njegove ćerka povređena, uhapšeni su danas po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu.

Pored njih je uhapšeno je još sedam radnika njegove firme K.K, R.V, G.V, N.T, M.DJ, Z.G.i M.S zbog krivičnog dela - teška dela protiv opšte sigurnosti.

Za ovo delo svima preti zatvor od 2 do 12 godina.


Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Policijske uprave za grad Beograd, po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu uhapsili su vlasnika firme iz Pećinaca A. R. i sedam radnika, zbog sumnje da su juče tokom izvođenja radova građevinskom mašinom oštetili gasovodnu cev u Zemunu, zbog čega je jutros došlo do eksplozije u jednoj privatnoj kući.

Sumnja se da su oni bili podizvođači građevinskih radova i da su tokom izvođenja radova oštetili gasovodnu cev a o tome nisu obavestili Srbija gas.


Podsetimo, u stravičnoj eksploziji u Zemunu, nastradao je Stevo Lj. a njegova ćerka Biljana Lj. teško povređena. Inače, građani ovog dela Zemuna kažu da se od sinoć u vazduhu oseća gas.


Kuća u kojoj se eksplozija dogodila potpuno se obrušila. Šest vatrogasnih ekipa sa 15 vatrogasaca dežuralo je ispred objekta, a na terenu su još uvek policajci i ekipe Hitne pomoći.


Glas javnosti/B02S 

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR