Glas Javnosti

USTALA KURŠUMLIJA! GRAĐANI PLAĆAJU, KOMUNALCI SE BAHATE: Oni kradu čak i granje! (VIDEO)

Društvo
Autor: Glas javnosti

Nakon nedavno izvedene nelegalne seče šume od strane Direkcije i uklanjanja tragova od strane JKPD "Toplica" od građana smo dobili nove podatke. Naime u petak su traktori Solis JKPD "Toplica" u više navrata vozili borovo granje koje je ostalo nakon nezakonite seče preko 30 stabala bora neposredno uz kuću lokalnog tajkuna Radosava Raičevića.

Umesto na Opštinsku deponiju, granje koje je ranije posečeno zajendo sa stablima borove šume iznad kuće opštinskog funkcionera Raičevića, završilo je, verovali ili ne, tik uz ogradu gradskog Vodovoda, ali i na obali reke Toplice.


Granje je preveženo na parcelu br 3991 KO Kuršumlija, uz samo obalu reke Toplice, a deo granja je već završio i u reci. Napomenuta parcela jednim delom je u vlasništvu države, dok je drugi deo privatno vlasništvo, piše Kuršumlija bez cenzure.

Meštani Kuršumlije se pitaju ima li kraja bahatosti institucija koje su tu da ih štite od problema i nezakonitog delovanja, a ne da isto podržavaju.

- Postoji li igde, osim u okupiranoj Kuršumliji, da se ovako zloupotrebljavaju javna preduzeća, a da se pri tom JKPD umesto da čisti divlje deponije koristi za stvaranje istih. Jeste li Vi bre normalni?" pita se jedan od građana Kuršumlije.

Podsetimo, u Kuršumliji je 6. aprila došlo do seče šume iznad kuće gradskog funkcionera i vlasnika "AD Planika" Radovana Raičevića, a meštani su slučaj prijavili policiji koja je kasnije i izašla na teren. Kako nezvanično saznajemo, policija je slučaj predala Tužilaštvu.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR