Glas Javnosti

SKANDAL U REŽIJI NAPREDNJAKA! Bahati TAJKUN ilegalno seče šumu da bi imao lep pogled iz vikendice (FOTO)

Društvo
Autor: Glas javnosti

Bahati SNS tajkun i preletač Radovan Raičević ilegalno sekao šumu kako bi kroz prozor svoje kuće imao dobar pogled. Policija izašla na teren po prijavi komšija, a šefovi u"Srbijašumama" - neupućeni.

U Kuršumliji od jutros burno. U Pančićevoj ulici seče se šuma koja je jednim delom u privatnom, a drugim u državnom vlasništvu. Problem je što ni država, kao ni vlasnici, nisu obavešteni o tome.foto: privatna arhiva

Iznad kuće SNS funkcionera Radovana Raičevića uveliko se nelegalno seče šuma i izvlače drva. Sve rade zaposleni u Javnom kominalnom preduzeću, ali bez znanja i saglasnosti gradskih institucija. 


foto: privatna arhiva

Građani su slučaj prijavili policiji, koja je izašla na teren. Kako saznajemo, JP "Srbijašume" ne zna ništa o ovom slučaju.
 
Debla su, tokom prevoza privatnim traktorom ispadala po putu i pretila da izazovu nesreću. Radnici su, kako saznajemo, pobegli sa lica mesta.


foto: privatna arhiva

Građani Kuršumlije sumnjaju da je povod za seču zdravih stabala zaklonjen vidik kroz prozor SNS tajkuna. Kako navode, da bi se stabla sekla, moraju biti bolesna. Da su bolesna, bila bi obeležena. S obzirom da stabla nisu bila obeležena legalno, znači da su bila zdrava, a samim tim i da je ova seča nelegalna.


Radovan Raičević generalni je direktor “AD Planika”, koja u vlasništvu ima "Prolom vodu", Prolom i Lukovsku banju. Predsednik je Okružnog odbora SNS i odbornik u opštini Kuršumlija. Nekada je bio član Socijalističke partije Srbije.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR