Glas Javnosti

UHAPŠENA MAJKA KOJA JE PRETUKLA NASTAVNICU BIOLOGIJE: Nije bila zadovoljna zaključenom ocenom detetu, pa vređala, čupala i izudarala profesorku! (FOTO)

Društvo
Autor: Glas javnosti

Po nalogu javnog tužioca Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, policijski službenici PS Novi Beogradu, doneli su rešenje o zadržavanju okrivljene A. R. (32) zbog krivičnog dela zlostavljanje i mučenje i krivičnog dela ugrožavanje sigurnosti.

Uhapšenoj se krivičnom prijavom stavlja na teret da je dana 13.06.2024. godine, u osnovnoj školi na Novom Beogradu, nezadovoljna zaključenom ocenom njenog sina, uputila oštećenoj – nastavnici pretnje po život i telo, vređala je, počupala za kosu i zadala joj više udaraca u predelu tela nanevši oštećenoj lake telesne povrede.


Majka nasilnik A. R. (Foto: Privatna arhiva)

Novi detalji stravičnog napada u beogradskoj školi: Majka nasilnica udarala nastavnicu biologije, u policiji priznala da je završila kurs borilačkih veština

Usled radnji okrivljene oštećenoj je, po sopstvenoj izjavi, povređeno ljudsko dostojanstvo i oseća strah za svoju bezbednost, a ujedno je predmetni događaj izazvao i uznemirenost građana, naročito zbog činjenice da se dogodio u osnovnoj školi.


Pretučena nastavnica biologije (Foto: Privatna arhiva)

Okrivljena će dana 15.06.2024. godine biti saslušana od strane javnog tužioca na sve okolnosti događaja. Svesni učestalosti napada na prosvetne radnike Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu će predlagati najstrože sankcije i na taj način uticati na bezbednost svih građana i očuvanje obrazovnih institucija.


Glas javnosti/N07S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR
od Milenija u 15.06.2024 01:25:10 h
     0 
Dokle god u Srbiji vlada fašistički šešeljevski režim nema blagostanja i demokratije u toj zemlji. Svijet treba da je izoluje jer su napravili diktatorski nepromjenljivi izborni sistem koji se ne da smijeniti. Svijet treba da pomogne Srbiji u ovakvoj patnji.