Glas Javnosti

STIGLI REZULTATI OBDUKCIJE: Evo od čega je umro serijski silovatelj Malčanski berberin

Društvo
Autor: Glas javnosti

Ninoslav Jovanović zvani Malčanski berberin, preminuo je usled prestanka rada srčanog mišića, pokazala je obdukcija koja je završena.

Podsetimo, Jovanović koji je izdržavao doživotnu robiju zbog otmice i zlostavljanja devojčice (12) preminuo je 8. jula uveče u Opštoj bolnici u Požarevcu, nakon što mu je pozlilo u KPZ Zabela gde je služio kaznu, piše Kurir.

- Jovanovićeva smrt je prirodna, jednostavno je došlo do prestanka rada srčanog mišića - navodi naš izvor i dodaje da na telu nije bilo drugih povreda. Jovanović je gotovo pola života proveo iza rešetaka, a nadimak je dobio jer je žrtve koje je silovao ujedno i šišao! On je sredinom dvehiljaditih osuđen zbog silovanja i pokušaja silovanja dve devojčice.Devojčicu zbog koje je osuđen na doživotnu robiju oteo je u decembru 2019. godine, dok je išla ka školi.

Nesrećno dete je danima vukao po okolnim selima, a izmučena devojčica na kraju je pronađena u napuštenoj vikendici. Jovanović je uhapšen 5. januara 2020. godine na grobu svoje babe u rodnoj Malči. Iste godine u decembru postao je prva osoba osuđena na doživotnu robiju.


Malčanski berberin
sahranjen je nekoliko dana posle smrti u rodnom selu.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR