Glas Javnosti

SUD ODBIO ZAHTEV! Malčanski berberin će iza rešetaka ostati do kraja života

Hronika
Autor: Glas javnosti

Vrhovni kasacioni sud Srbije odbio je kao nedozvoljen zahtev za zaštitu zakonitosti Ninoslava Jovanovića (47) iz Malče, poznatijeg kao „Malčanski berberin“, koji je pravosnažno osuđen na kaznu doživotnog zatvora zbog otmice i silovanja dvanaestogodišnje devojčice iz Suvog Dola.

Time je ugašena svaka nada monstruoznog silovatelja, koji je zbog izopačene potrebe da šiša svoje maloletne žrtve dobio nadimak „Malčanski berberin“, da će izbeći izdržavanje kazne doživotnog zatvora, piše Blic


Ovaj vanredni pravni lek kojim je tražio „otklanjanje nepravilnosti u presudi“ Jovanović je podneo Vrhovnom kasacionom sudu preko Višeg suda u Nišu 2. avgusta, nakon što je Apelacioni sud u Nišu 5. jula potvrdio presudu Višeg suda u Nišu na doživotni zatvor.

Jovanović je devojčicu koja je tada imala 12 godina oteo 20. decembra 2019. godine u Brzom Brodu, presrevši je na putu do škole, a potom je, pretnjama da će joj ubiti roditelje, držao u strahu punih 10 dana.

Jovanović je pre poslednjeg slučaja više puta osuđivan zbog silovanja i zlostavljanja, a prvi put je iza rešetaka završio još 1996. godine.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR