Glas Javnosti

ŠOKANTNA TVRDNJA BIVŠEG DIREKTORA JAT-A: Dva puta sam imao SUSRET SA NLO! Evo gde!

Društvo
Autor: Glas javnosti

Prvo javno saslušanje u američkom Kongresu o neidentifikovanim letećim objektima (NLO) dešava se u poslednjih 50 godina.

Dugoočekivano svedočenje visokih vojnih zvaničnika koji su ispitivali viđenja NLO-a pratiće se pošto je ova tema decenijama bila prekrivena velom tajne. Tri svedoka govorila su o tajnom programu, susretima sa NLO, pronađenom biološkom materijalu koji je navodno neljudskog porekla, ali i o strahu pilota da o tome govore, zbog navodne odmazde protiv uzbunjivača.  

Velibor Vukašinović, vojni i probni pilot, kao i bivši direktor JAT-a, gostovao je u emisiji Usijanje na Kurirt TV, gde je otvoreno podelio svoja iskustva u vezi sa susretima s neidentifikovanim letećim objektima (NLO).


Vukašinović je otkrio da je u svojoj karijeri kao pripadnik ratnog vazduhoplovstva imao dva susreta s NLO objektima.

"Prvi sam video jednom prilikom početkom 80tih godina. To je već fenomen Rtnja. Ja sam jednom video iznad Topole na trenažnom letu NLO koji je bio daleko udaljen i kretao se sporo", rekao je Vukašinović i dodao:

"Drugi put je bio sa Radojem Rakočevićem, mojim u tom momentu đakom. Sedeli smo u borbenom avionu i leteli smo iznad Batajnice kada smo iznad Pančevačkog hipodroma videli telo koje leti. Bilo je to srebrnasto telo, elipsaste strukture. Mi smo javili kontroli letenja i leteli ka tom objektu. U jednom momentu samo antigravitacijski nestaje ispred naših očiju", ispričao je Vukašinović.

Glas javnosti/M07S

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR