Glas Javnosti

RADNO VREME ZA PRVOMAJSKE PRAZNIKE : Kako će raditi prodavnice a kako pijace

Društvo
Autor: Glas javnosti

Za vreme prvomajskih praznika tržni centri radiće po uobičajenom radnom vremenu. Radno vreme trgovinskih i ugostiteljskih objekata za vreme Praznika rada koji se obeležava 1. i 2. maja biće neznatno izmenjeno. Tržni centri radiće kao i svakog dana.

Pijace koje posluju u sastavu JKP “Beogradske pijace” u ponedeljak i utorak, 1. i 2. maja, radiće po uobičajenom radnom vremenu od 6.00 do 19.00 časova. Pijaca OTC – Novi Beograd neće raditi 1. maja, a u utorak će raditi od 8.00 do 20.00 časova u skladu sa letnjim radnim vremenom.

Veletržnica Beograd će tokom praznika raditi 24 časa dnevno. Parkiranje u zoniranim delovima Beograda neće se naplaćivati 1. i 2. maja. Parkiranje u zonama se neće naplaćivati od subote, 29. aprila u 14.00, do srede, 3. maja 2023. u 7.00 časova.

Garaže i parking-prostori za korisnike tokom praznika radiće po ustaljenom režimu. Podsetimo, nakon Praznika rada, do kraja godine ostaje još samo jedan državni praznik – Dan primirja u Prvom svetskom ratu koji se obeležava 11. novembra koji pada na petak koji će biti neradan dan.

Glas javnosti/Objektiv

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR