Glas Javnosti

POVRATAK KUĆI BRAČNOG PARA KAO U HOROR FILMU : U kući ih dočekalo leglo zmija

Društvo
Autor: Glas javnosti

Mladi bračni par Pjevović kada su u svojoj kući u selu Mrčajevci, u koju su se sa bebom pre godinu dana doselili iz Beograda, ugledali nekoliko zmija.

Čim su ih primetili pozvali su u pomoć jedinog čoveka u Moravičkom okrugu koji im može pomoći, zmijolovca Dejana.

- Viđali smo ih čak kako bez ikakvog straha ulaze na glavna ulazna vrata. Nimalo prijatno iskustvo u sopstvenom domu, naročito kad imate bebu u kući. Odmah smo pozvali Dejana koji čim je došao i video kakvo je stanje zamolio nas je da napustimo kuću i to na čak nekoliko dana. Tada samo shvatili da je situacija i više nego ozbiljna - priča za RINU Dušan Pjevović.


Dodaje da ih je iznenadila prisustnost ovih gmizavaca, jer su kuću renoviralii i sve je u njoj novo.

Dvorište redovno održavaju, a poznato je da zmije se često viđaju u zapuštenim i neuslovnim objektima. Nakon četiri dana, koliko je trajala Dejanova intervencija, Pjevovići su se vratili u dom ali nedugo nakon toga zateklo ih je još jedno neprijatno iznenađenje.


- Supruga je primetila da se nešto čudno pomera u ćošku gde se nalaze kablovi od televizora. Zatim je ugledala ogromnog smuka, dugačkog preko dva metra. Jedino što ga je razlikovalo od tih kablova jesu debljina i zelenkasta boja kožice. Opet smo pozvali Dejana koji nas je spasio i od te zmije. Nadamo se da ih više nema, ali doza straha uvek postoji - izjavio je mladi suprug i otac prenosi Telegraf

Dušan se sa porodicom vratio iz glavnog grada u rodno selo svog dede, želeći upravo tu da nastavi život.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR