Glas Javnosti

POTPUNI HAOS: Pripremite se na vreme, sutra pola Beograda BEZ VODE

Društvo
Autor: Glas javnosti

U sredu 4. maja od 8 do 18 časova, zbog stavljanja u funkciju novopoloženog cevovoda na opštini Vračar, bez vode će ostati potrošači u Novopazarskoj ulici, od Makenzijeve do Maksima Gorkog.

Iz JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija" javljaju da će zbog radova na vodovodnoj mreži u opštini Palilula, u sredu 4. maja od 7.30 do 24. časa, bez vode ostati potrošači ulicama:  Bulevar despota Stefana (od Klaničkog keja do Cvijićeve), Porečka, Kralja Dragutina, Jovana Avakumovića, Poenkareova (od Porečke do Pančevačkog mosta), Cvijićeva (od Bulevara despota Stefana do Poenkareove) i ulici Vatroslava Lisinskog.

Pored toga, zbog stavljanja u funkciju novopoloženog cevovoda u opštini Čukarica, u četvrtak 5. maja od 8. do 22. časa, bez vode će ostati potrošači u Ulici Milovana Nićiforovića (od Vuka Karadžića do Gradine).


Takođe, zbog radova na vodovodnoj mreži na opštini Zemun, u četvrtak 5. maja od 9 do 24 časa, bez vode će ostati potrošači u sledećim ulicama: Kej oslobođenja (od Petra Markovića do Zmaj Jovine), Marka Nikolića, Beogradska, Kosovska, Davidovićeva, Mornarska, Masarikov trg i Gospodska (od Masarikovog trga do Keja oslobođenja). Za najnužnije potrebe za pijaćom vodom obezbeđene su auto-cisterne, javlja pink.rs.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR